• Gratis bezorgen vanaf € 50
  • Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*
  • Alles voor stationery lovers!

NIEUWS

Valentijn op HappyMakersBlog

Geschreven op

Zo leuk! De kaart van Liefde voor PAPIER staat online bij HappymakersBlog. Bekijk deze en vele andere prachtige Valentijskaarten op de site: http://www.happymakersblog.com/valentijns-printables/
Lees meer »

Valentijnskaarten

Geschreven op

14 februari, Valentijnsdag! Laat deze dag niet ongemerkt voorbij gaan voor jouw geliefde vriend, man, vader, moeder, maakt niet uit! Er zijn veel leuke kaarten te vinden in de shop.
Lees meer »

Gifttags HappyMakersBlog!

Geschreven op

Zo mooi, deze gifttags ontworpen door Nederlandse illustratoren en ontwerpers speciaal voor HappymakersBlog.
Lees meer »

Kaarten van Creative Lab Amsterdam

Geschreven op

Nieuw zijn de kaarten van Creative Lab Amsterdam in de webshop van Liefde voor PAPIER. Prachtige kaarten met preeg, de bedrukking ligt als het ware op het papier. Speciaal voor kerst zijn er twee uitvoeringen met goud. Neem snel een kijkje!
Lees meer »

Nieuwe maskingtapes binnen!

Geschreven op

Jaaah ze zijn binnen! Onwijs leuke nieuwe en frisse ontwerpen maskingtape van Masté! Neem snel een kijkje op de website!
Lees meer »

Liefde voor PAPIER in de Gooi- en Eemlander!

Geschreven op

Zaterdag 30 mei stond er een leuk stuk over Liefde voor PAPIER in de Gooi- een Eemlander! Hebben jullie het gelezen? Daarbij staat ook dat Liefde voor PAPIER nu een minikraam heeft bij Jouw Marktkraam in Huizen! Dus als je in de buurt woont, loop eens binnen en bekijk de producten in het echt!
Lees meer »

Ik heb voor het eerst iets besteld bij Liefde voor Papier en ik weet nu al dat ik hier vaker ga bestellen. De levering was super vlug en heel...

Petra

Wil je niets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste mode, de laatste trends en de scherpste aanbiedingen.

iDEALPostNL