• Gratis bezorgen vanaf € 50
  • Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*
  • Alles voor stationery lovers!

NIEUWS

Ted & Tone nieuw bij Liefde voor PAPIER!

Geschreven op

Een superleuk nieuw stationery merk: Ted & Tone. Met kaarten, kalenders en een echte pin! Neem een kijkje op de site!
Lees meer »

Business agenda Vrolijk!

Geschreven op

Vorig jaar was de Vrolijk Business Agenda 2017een enorm succes en al snel uitverkocht. Daarom verschijnt ook dit jaar weer deze agenda, natuurlijk in een nieuw design: TWNTY EIGHTN (2018). Je vindt de agenda hier.
Lees meer »

Nieuw: Wonderlust, een reisjournal voor de vrouw

Geschreven op

Wonderlust is een anders dan anders reis journal voor de vrouw van nu, met inspirerende en reflecterende vragen die je op vakantie of op reis laten nadenken over wat nou echt belangrijk voor je is. Blanco pagina’s worden afgewisseld met oefeningen die je juist op reis, weg van je normale leventje...
Lees meer »

Nieuw: Diverse kaartenrekken van hout!

Geschreven op

Geen papier maar wel een leuke toevoeging aan je bestelling om je kaarten leuk te presenteren! Diverse soorten rekken, clipboards en plankjes van hout. Neem een kijkje in de webshop! Deze producten zijn van Dots Lifestyle.
Lees meer »

Hippe & Safe label ontvangen!

Geschreven op

Wat leuk! Liefde voor PAPIER heeft vandaag het Hip & Safe Label ontvangen! De hipste webshops van Nederland en België herken je overal op internet aan het Hip & Safe Label! En dat mag Liefde voor PAPIER nu ook dragen ;) Neem eens een kijkje op de website!
Lees meer »

Handlettering boek van Paperfuel!

Geschreven op

HANDLETTERING DOE JE ZO! Handlettering is hot! Geen simpele notitie op een stukje papier, maar een echt ambacht. Met dit handboek kan iedereen snel zelf aan de slag. Duidelijke stap-voor-stap handleidingen, tips, trucjes, heel veel inspiratie en kleine projecten om direct mee te beginnen.
Lees meer »

Wat een cadeautje kreeg ik vandaag met de post, echt superleuk ingepakt! En zo snel geleverd!! Dankjewel voor de fijne service.

Lieke

Wil je niets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste mode, de laatste trends en de scherpste aanbiedingen.

iDEALPostNL