• Gratis bezorgen vanaf € 50
  • Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*
  • Alles voor stationery lovers!

NIEUWS

Nieuw merk: Jurianne Matter!

Geschreven op

Prachtige producten, allemaal van papier! Schattige huisjes om als dorpje met een lichtje neer te zetten, leuk voor de komende donkere dagen. Maar ook mooie engeltjes (kersttafel, kerstboom), bootjes, boompjes en bloemen. Stuk voor stuk kunstwerkjes, die je gewoon wilt hebben!
Lees meer »

Nieuw merk prachtige kaarten: Studiozwaanstraat!

Geschreven op

Vandaag mooie nieuwe kaarten van Studiozwaanstraat aan het assortiment toegevoegd! Enige illustraties gemaakt door Antoinette. Haar passie ligt bij het maken van mooie dingen! Neem een kijkje in de webshop!
Lees meer »

Nieuwe stationery: Studio Stationery

Geschreven op

Hier worden we vrolijk van toch!? Heerlijke printjes op maskingtape, kaarten en notitieboeken. Mooie planner met bijpassend stickerboek, maakt plannen nog meer fun! Neem een kijkje in de webshop!
Lees meer »

Nieuw: Leuke washitape van Marijke Buurlage Illustration!

Geschreven op

Superleuke washitape in mooie printjes en verpakt in een leuk doosje! Bekijk de maskingtape hier!
Lees meer »

Nieuw: Stationery van Charlotte & the Teapot

Geschreven op

Een mooi nieuw merk bij Liefde voor PAPIER: Charlotte & the Teapot. Mooie dromerige kaarten met goudfolie accenten, pastel kleurtjes en grappige posters op A3 en A2 formaat. Charlotte is van huis uit een textiel ontwerpster. Ze laat zich inspireren door de natuur, wilde dieren, reizen en kinderen.
Lees meer »

Nieuws: Bestel de boekeditie van Paradijsvogels Magazine

Geschreven op

Dit is een boek voor iedereen die zich wil blijven verwonderen. Die uitbundig of in stilte geniet van alles wat de wereld bijzonder maakt. Die schoonheid ziet in mensen, creaties en details waar anderen aan voorbijgaan. Laat je meevoeren op een verrassende ontdekkingstocht lamgs kunstenaars die h...
Lees meer »

Wat een cadeautje kreeg ik vandaag met de post, echt superleuk ingepakt! En zo snel geleverd!! Dankjewel voor de fijne service.

Lieke

Wil je niets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste mode, de laatste trends en de scherpste aanbiedingen.

iDEALPostNL