• Gratis bezorgen vanaf € 50
  • Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*
  • Alles voor stationery lovers!

Marijke Buurlage Illustration

Marijke Buurlage is 29 jaar en woont samen met haar vriend en dochter in Leeuwarden. Van 2009 t/m 2013 studeerde zij Vormgeving Communicatie aan Academie Minerva te Groningen met als afstudeerrichting illustratie. Na het afstuderen is zij fulltime aan de slag gegaan als illustratrice en heeft sindsdien aan zeer gevarieerde opdrachten gewerkt.

Verpakkingen van thee en chocolate, apps en e-books, tijdschriften, posters en (kinder)boeken... Een hoop heeft de revue al gepasseerd. Haar werk kan worden omschreven als speels, levendig, luchthartig en vrouwelijk. Haar illustraties bestaan altijd uit een combinatie van analoog en digitaal werk: ze tekent alle details met inkt, scant deze details in en arrangeert en kleurt ze in Photoshop. Ze is dol op dieren en planten illustreren, en beiden zie je dus ook zeer regelmatig in haar werk verschijnen.

Mocht je meer willen zien en weten, neem dan vooral eens een kijkje op haar website: www.marijkebuurlage.com.

Wauw!! Het uitpakken van mijn bestelling was al een groot feest! Snelle levering en wat gaaf ingepakt. Details, mooi papier en stickers. Top!!

Monique

Wil je niets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste mode, de laatste trends en de scherpste aanbiedingen.

iDEALPostNL