• Gratis bezorgen vanaf € 50
  • Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*
  • Alles voor stationery lovers!

Jurianne Matter

Tien jaar geleden introduceert Jurianne Matter haar eerste product: de papieren wensbootjes. Zelf te vouwen, kleurrijke bootjes met een verhaal, inzetbaar op belangrijke momenten in het leven. Geproduceerd in Nederland, bedrukt met eco-inkt op fsc papier en verpakt in maismeel zakjes.

De bootjes zijn het startschot van een reeks succesvolle 'do-it-yourself-light' papierontwerpen. Alles is voorgestanst en voorgerild en kan in een handomdraai van 2d naar 3d gevormd worden. Omdat alles plat verpakt en makkelijk verzendbaar is, worden deze ontwerpen in korte tijd overal ter wereld verkocht.

Inmiddels heeft het papier gezelschap gekregen van textiel, Jurianne’s tweede liefde. Functioneel, kwalitatief hoogstaand en gecertificeerd ecovriendelijk. En uiteraard voorzien van Jurianne’s handschrift: nordic, poëtisch en met een hoofdrol voor de natuur.


https://www.juriannematter.nl/

Liefde voor Papier heeft een aantal producten ingekocht. 
Je vindt deze hier!Wauw!! Het uitpakken van mijn bestelling was al een groot feest! Snelle levering en wat gaaf ingepakt. Details, mooi papier en stickers. Top!!

Monique

Wil je niets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste mode, de laatste trends en de scherpste aanbiedingen.

iDEALPostNL