• Gratis bezorgen vanaf € 50
  • Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*
  • Alles voor stationery lovers!

Studiozwaanstraat

Ik ben Antoinette en als STUDIOZWAANSTRAAT doe ik wat ik het allerliefste doe: mooie plaatjes maken! 

Na jarenlang met veel plezier werkzaam te zijn geweest in de wereld van architectuur, begon er iets te kriebelen. Heel lang kon ik mijn liefde voor mooie dingen kwijt in de bouwsels waar ik aan werkte, maar dat leek na verloop van tijd toch niet meer te volstaan. Mijn aandacht ging steeds meer uit naar andere zaken; instant geluk bij het zien van een mooi opgemaakt boek, van een goed gevonden kleurencombinatie, van een simpele tekening. Het roer moest om! 

Nu maak ik illustraties, voor kaarten, geboortekaarten of andere feestelijkheden, maar draai ook mijn hand niet om voor het bedenken van een complete huisstijl, of de vormgeving van een bijzonder boek. Daarnaast heb ik al veel mensen blij mogen maken met een huisportret, een illustratie van hun woonhuis met alle gezinsleden erbij, voorzien van persoonlijke details. Deze huisportretten worden vaak cadeau gegeven bij een bijzondere gebeurtenis maar zijn ook toepasbaar op een verhuiskaart, geboortekaart of trouwkaart. Verder houd ik ook van het ontwerpen van patronen, al dan niet voor toepassing op textiel of behang.

Ik heb een warm hart voor kleuren, vormen en materialen. Inspiratie haal ik overal vandaan, van de inhoud van mijn servieskast tot het stadsleven aan de andere kant van de wereld. De liefde voor gebouwen is niet helemaal verdwenen; de gebouwde omgeving blijft een favoriet onderwerp.Je vindt de kaarten hier in de shop

Wauw!! Het uitpakken van mijn bestelling was al een groot feest! Snelle levering en wat gaaf ingepakt. Details, mooi papier en stickers. Top!!

Monique

Wil je niets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste mode, de laatste trends en de scherpste aanbiedingen.

iDEALPostNL