• Gratis bezorgen vanaf € 50
  • Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*
  • Alles voor stationery lovers!

Studiozwaanstraat

Wie is Antoinette?
“Ik ben Antoinette en als Studiozwaanstraat doe ik wat ik het allerliefste doe: mooie plaatjes maken! Daarnaast ben ik moeder van twee mooie dochters en een geweldig jongetje, waarvan de laatste nu ook naar de middelbare school gaat. Soms vind ik het jammer dat de ‘tutteljaren’ nu gauw voorbij zullen zijn, maar tegelijkertijd geeft me dat meer tijd en de mogelijkheid om mezelf te ontwikkelen in nieuwe richtingen, en daar word ik heel gelukkig van. Samen met mijn partner, de kinderen en onze kat Keesje woon ik in een fijn huis in Amersfoort. Daarnaast word ik heel gelukkig van mooie plaatjes, zachte stofjes en koffie. En van chocolade….”

Hoe is STUDIOZWAANSTRAAT ontstaan?
“Na jarenlang met veel plezier werkzaam te zijn geweest in de wereld van architectuur, begon er iets te kriebelen. Heel lang kon ik mijn liefde voor mooie dingen kwijt in de bouwsels waar ik aan werkte, maar dat leek na verloop van tijd toch niet meer te volstaan. Mijn aandacht ging steeds meer uit naar andere zaken. Instant geluk bij het zien van een mooi opgemaakt boek, van een goed gevonden kleurencombinatie, van een simpele tekening. Het roer moest om!

De quote:

‘I think we should all stay up late and draw’

kwam op een dag voorbij, en bleef in mijn hoofd plakken. Het was eigenlijk precies zoals ik me op dat moment voelde (en ik weet ook zeker dat de wereld er enorm van op zou knappen als iedereen dat zou doen). Ik begon cursussen te volgen om dingen te leren die ik altijd al wilde leren, maar waar ik nooit tijd voor had gehad, nieuwe tekentechnieken, grafische programma’s. En ik gaf mezelf tijd om deze dingen te leren, wat natuurlijk een behoorlijke luxe was. De liefde voor gebouwen was niet zomaar verdwenen, de gebouwde omgeving bleef een favoriet onderwerp. Op een dag tekende ik mijn eigen huis en familie, een eerste huisportret. Dit was het begin van een reeks mooie opdrachten en mijn eigen bedrijf Studiozwaanstraat!”

Waar komt de naam STUDIOZWAANSTRAAT eigenlijk vandaan?
“De naam is heel eenvoudig de straat waar ik woon, en waar het tekenen veelal gebeurt. Daarbij vind ik een zwaan een prachtig dier, het heeft echt iets sprookjesachtigs… Ook bijzonder: de straat waar ik woon ligt echt middenin de stad, maar er stroomt ook een beek aan de overkant van de straat, en heel soms, en dat maakt me dan echt blij, krijgen we bezoek van een heus stel zwanen!”

Je vindt de kaarten hier in de shop

Wauw!! Het uitpakken van mijn bestelling was al een groot feest! Snelle levering en wat gaaf ingepakt. Details, mooi papier en stickers. Top!!

Monique

Wil je niets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste mode, de laatste trends en de scherpste aanbiedingen.

iDEALPostNL