• Gratis bezorgen vanaf € 50
  • Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*
  • Alles voor stationery lovers!

NIEUWS

Advent tree Jurianne Matter

Geschreven op

Begin een nieuwe wintertraditie met deze adventsboom! Neem vanaf 1 december elke dag een paar minuten voor een klein ritueel. Zoek een ornamentje uit om in de boom te hangen. Wat wordt het? Het schaatsje, de berg, of het gemberkoek hart?
Lees meer »

Kerstcollectie 2022

Geschreven op

Geweldige nieuwe kerstcollectie! Mooie kleuren! Combineer al het cadeaupapier met elkaar, plak er een bijpasende sticker op en hang er een mooi cadeaukaartje aan! Bekijk de kerstcollectie hier!
Lees meer »

Gave notitieboeken van Studio Stationery!

Geschreven op

Heerlijke nieuwe notebooks in verschillende uitvoeringen.
Lees meer »

Nieuwe collectie zomers cadeaupapier!

Geschreven op

Fijne nieuwe printjes en kleurtjes cadeaupapier! Bijpassende zakjes en stickers. Neem snel een kijkje!
Lees meer »

Vrolijkheid zaaien met Veer & Moon

Geschreven op

Nieuw in de shop! Cadeaudoosje met drie verschillende soorten bloemzaden-mengsels van veldbloemen waar bijen, vlinders en andere bestuivers blij van worden. Veer & Moon Inhoud: - Wildbloemen mengsel, vlindermengsel en bijenmengsel.
Lees meer »

Sinterklaas cadeaupapier!

Geschreven op

Zojuist is er heel veel cadeaupapier voor pakjesavond binnen gekomen. Uiteraard met bijpassende stickers. Neem een kijkje en bestel op tijd!
Lees meer »

Wat een cadeautje kreeg ik vandaag met de post, echt superleuk ingepakt! En zo snel geleverd!! Dankjewel voor de fijne service.

Lieke

Wil je niets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste mode, de laatste trends en de scherpste aanbiedingen.

iDEALPostNL