• Gratis bezorgen vanaf € 50
  • Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*
  • Alles voor stationery lovers!

NIEUWS

Nieuwe illustrator Kirsten Blom Art & Illustration

Geschreven op

Mooie kaarten, art prints en een kalender van Kirsten Blom. Een mooie aanvulling in de webshop!
Lees meer »

Nieuwe collectie zomer '23

Geschreven op

Heel mooi het nieuwe papier van ColletivWareHouse i.s.m. Veer&Moon. 2 Favoriete merken die nu prachtige stationery hebben gemaakt. Daar worden we blij van!
Lees meer »

Maskingtapes

Geschreven op

Allemaal leuke washitapes met leuke printjes van Marijke Buurlage! Neem een kijkje in de webshop! Ook hele mooie van Esther Bennink en MilaMade. Veel tekst maskingtapes van Studio Stationery En natuurlijk de basis collectie van Masté!
Lees meer »

Pimpelmees familieagenda 2023

Geschreven op

Heel handig voor de hele familie (6 plekjes) een overzicht voor de hele week wie wat moet doen of onthouden! Je shopt hem hier.
Lees meer »

Advent tree Jurianne Matter

Geschreven op

Begin een nieuwe wintertraditie met deze adventsboom! Neem vanaf 1 december elke dag een paar minuten voor een klein ritueel. Zoek een ornamentje uit om in de boom te hangen. Wat wordt het? Het schaatsje, de berg, of het gemberkoek hart?
Lees meer »

Kerstcollectie 2022

Geschreven op

Geweldige nieuwe kerstcollectie! Mooie kleuren! Combineer al het cadeaupapier met elkaar, plak er een bijpasende sticker op en hang er een mooi cadeaukaartje aan! Bekijk de kerstcollectie hier!
Lees meer »

Ik heb voor het eerst iets besteld bij Liefde voor Papier en ik weet nu al dat ik hier vaker ga bestellen. De levering was super vlug en heel...

Petra

Wil je niets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste mode, de laatste trends en de scherpste aanbiedingen.

iDEALPostNL