• Gratis bezorgen vanaf € 50
  • Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*
  • Alles voor stationery lovers!

NIEUWS

Advent tree - Jurianne Matter

Geschreven op

Zo leuk en origineel, deze advent boom van hout met papier. Staat enig! Kijk snel verder naar alle mooie producten van Jurianne Matter.
Lees meer »

Nieuwe stationery van Tinne+Mia

Geschreven op

Prachtige nieuwe agenda's (in 2 uitvoeringen), een familieplanner, notitieboekjes, gave etuis, kaarten... Hele mooie kwaliteit stationery in warme tinten.
Lees meer »

Nieuwe (family) agenda's en planners van Pimpelmees

Geschreven op

De prachtige familieplanner, familieagenda en "undated" agenda komen er weer aan voor 2021. Mooie illustraties, kleuren en stickers.
Lees meer »

Illustrator under a blankie: Esther Bennink

Geschreven op

Wat een geweldig leuke en schattige kaartjes van illustrator Esther Bennink! Allemaal kleine kunstwerkjes, stuk voor stuk. Bekijk ze hier
Lees meer »

Nieuw kaartenmerk: Fantasiebeestjes!

Geschreven op

Ingrid van der Krol creëert, met inkt en verf, Fantasiebeestjes op papier. Maar ook hele leuke Hollandse thema's in kleur en blauwtint. Neem een kijkje op de site!
Lees meer »

Prachtig cadeaupapier!

Geschreven op

Mooie kleurtjes he? Veel nieuwe rollen cadeaupapier, de meeste dubbelzijdig te gebruiken. En te combineren met elkaar en met stickers en labels. Je vindt ze hier.
Lees meer »

Wat een cadeautje kreeg ik vandaag met de post, echt superleuk ingepakt! En zo snel geleverd!! Dankjewel voor de fijne service.

Lieke

Wil je niets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste mode, de laatste trends en de scherpste aanbiedingen.

iDEALPostNL