• Gratis bezorgen vanaf € 50
  • Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*
  • Alles voor stationery lovers!

NIEUWS

Sinterklaas cadeaupapier!

Geschreven op

Zojuist is er heel veel cadeaupapier voor pakjesavond binnen gekomen. Uiteraard met bijpassende stickers. Neem een kijkje en bestel op tijd!
Lees meer »

PRE-ORDER Advent kalender Esther Bennink

Geschreven op

Kijk nou zo leuk! Een adventkalender in de vorm van een huisje van meneer Das in kerstsfeer! Je kunt hem nu als pre-order bestellen! Dan heb je hem op tijd voor advent in huis!
Lees meer »

The Confidence Journal - Herontdek jouw veerkracht en zelfvertrouwen!

Geschreven op

De meest simpele en effectieve manier om jouw Veerkracht en Zelfvertrouwen te versterken. The Confidence Journal is er om jou te ondersteunen bij het versterken van jouw veerkracht en zelfvertrouwen. In een wereld die alsmaar versnelt, biedt het jou een moment van rust en stilte, zodat je dichter...
Lees meer »

Betekenisvolle bloemen zaden

Geschreven op

Zadenzakjes met een wens en de mogelijkheid om de naam van de gever en de ontvanger achterop te schrijven. Geïnspireerd op de Victoriaanse bloementaal. Een kleinigheidje om te geven of per post te versturen! Van Veer & Moon. Je vindt ze hier!
Lees meer »

Nieuwe stationery van Studio Stationery

Geschreven op

Nieuw! Verschillende mooie nieuwe planners met gave tabbladen, notitieblokken en cadeaupapier. Neem snel een kijkje!
Lees meer »

Advent tree - Jurianne Matter

Geschreven op

Zo leuk en origineel, deze advent boom van hout met papier. Staat enig! Kijk snel verder naar alle mooie producten van Jurianne Matter.
Lees meer »

Wauw!! Het uitpakken van mijn bestelling was al een groot feest! Snelle levering en wat gaaf ingepakt. Details, mooi papier en stickers. Top!!

Monique

Wil je niets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste mode, de laatste trends en de scherpste aanbiedingen.

iDEALPostNL