• Gratis bezorgen vanaf € 50
  • Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*
  • Alles voor stationery lovers!

NIEUWS

Nieuw: Stationery van Charlotte & the Teapot

Geschreven op

Een mooi nieuw merk bij Liefde voor PAPIER: Charlotte & the Teapot. Mooie dromerige kaarten met goudfolie accenten, pastel kleurtjes en grappige posters op A3 en A2 formaat. Charlotte is van huis uit een textiel ontwerpster. Ze laat zich inspireren door de natuur, wilde dieren, reizen en kinderen.
Lees meer »

Nieuws: Bestel de boekeditie van Paradijsvogels Magazine

Geschreven op

Dit is een boek voor iedereen die zich wil blijven verwonderen. Die uitbundig of in stilte geniet van alles wat de wereld bijzonder maakt. Die schoonheid ziet in mensen, creaties en details waar anderen aan voorbijgaan. Laat je meevoeren op een verrassende ontdekkingstocht lamgs kunstenaars die h...
Lees meer »

Ted & Tone nieuw bij Liefde voor PAPIER!

Geschreven op

Een superleuk nieuw stationery merk: Ted & Tone. Met kaarten, kalenders en een echte pin! Neem een kijkje op de site!
Lees meer »

Business agenda Vrolijk!

Geschreven op

Vorig jaar was de Vrolijk Business Agenda 2017een enorm succes en al snel uitverkocht. Daarom verschijnt ook dit jaar weer deze agenda, natuurlijk in een nieuw design: TWNTY EIGHTN (2018). Je vindt de agenda hier.
Lees meer »

Nieuw: Wonderlust, een reisjournal voor de vrouw

Geschreven op

Wonderlust is een anders dan anders reis journal voor de vrouw van nu, met inspirerende en reflecterende vragen die je op vakantie of op reis laten nadenken over wat nou echt belangrijk voor je is. Blanco pagina’s worden afgewisseld met oefeningen die je juist op reis, weg van je normale leventje...
Lees meer »

Nieuw: Diverse kaartenrekken van hout!

Geschreven op

Geen papier maar wel een leuke toevoeging aan je bestelling om je kaarten leuk te presenteren! Diverse soorten rekken, clipboards en plankjes van hout. Neem een kijkje in de webshop! Deze producten zijn van Dots Lifestyle.
Lees meer »

Wauw!! Het uitpakken van mijn bestelling was al een groot feest! Snelle levering en wat gaaf ingepakt. Details, mooi papier en stickers. Top!!

Monique

Wil je niets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste mode, de laatste trends en de scherpste aanbiedingen.

iDEALPostNL