• Gratis bezorgen vanaf € 50
  • Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*
  • Alles voor stationery lovers!

Nieuws: Bestel de boekeditie van Paradijsvogels Magazine

Dit is een boek voor iedereen die zich wil blijven verwonderen. Die uitbundig of in stilte geniet van alles wat de wereld bijzonder maakt. Die schoonheid ziet in mensen, creaties en details waar anderen aan voorbijgaan.

Laat je meevoeren op een verrassende ontdekkingstocht lamgs kunstenaars die hun materialen laten spreken. Door de overrompelende natuur in al haar weergaloze variaties en naar originle reisbestemmingen, ver weg of juist om de doek, die nieuwsgierig maken. Lees de verhalen van oorspronkelijke denkers men een onorthodoxe kijk op het leven en geniet van creatieve ideeen die het leven kleur geven.

In de hectiek van de dag biedt dit boek een bron van positieve inspiratie. Het laat je zien hoe mooi de wereld is wanneer je deze niet als vanzelfsprekend beschouwt.

Je kunt het boek bij Liefde voor PAPIER bestellen voor € 22,95!

Naar het overzicht

Wat een cadeautje kreeg ik vandaag met de post, echt superleuk ingepakt! En zo snel geleverd!! Dankjewel voor de fijne service.

Lieke

Wil je niets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste mode, de laatste trends en de scherpste aanbiedingen.

iDEALPostNL