• Gratis bezorgen vanaf € 50
  • Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*
  • Alles voor stationery lovers!

Flyde - 1 varend lichtbootje, Jurianne Matter

Flyde – varend lichtbootje, Jurianne Matter

Lees meer

Specificaties
  • Type product:Decoratie (vlag/slinger/engel)
  • Type /Gelegenheid:Zee
  • Merk:Jurianne Matter
€ 5,50 Inclusief 21% BTW
Op voorraad ( 5 )

Flyde – varend lichtbootje, Jurianne Matter

Een betoverend schouwspel: een klein verlicht bootje dat zijn weg zoekt op het donkere water. Het bootje neemt je wensen en gedachten mee op de stroom.

Een cadeautje voor alle dierbaren die een mijlpaal vieren, iets los moeten laten, of een nieuwe weg inslaan: Een Flyde bootje is niet alleen een mooi geschenkje (dat door de brievenbus past), je geeft een betekenisvolle ervaring cadeau!

INSTRUCTIE

Je krijgt er een geschreven/getekende instructie bij, maar mocht je nog extra hulp nodig hebben: wij hebben voor een ander model een You Tube tutorial gemaakt - How-to-fold-your-Rejse boat – naam is anders, bootje identiek.

KAARSJES

Gebruik je je Flyde bootje met een echt theelichtje, laat het bootje dan altijd op water varen en houd sowieso brandende kaarsen altijd in de gaten.

MILIEU

Laat Rejse bootjes alleen daar varen waar je ze gemakkelijk zelf weer uit het water kunt halen, zo hoef je het milieu niet te belasten.

Flyde - varend lichtbootje, 1 st. Inhoud: 1 bootje, 1 kajuit en een ‘voering’ (strookje papier) voor dit open kajuitje, om te voorkomen dat het kaarsje door de wind wordt uitgeblazen.

Afmeting bootje: ongevouwen 24,5 cm x 15,5 cm | gevouwen 18 cm x 10 cm

Gerelateerde producten

Wat een cadeautje kreeg ik vandaag met de post, echt superleuk ingepakt! En zo snel geleverd!! Dankjewel voor de fijne service.

Lieke

Wil je niets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste mode, de laatste trends en de scherpste aanbiedingen.

iDEALPostNL