• Gratis bezorgen vanaf € 50
  • Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*
  • Alles voor stationery lovers!

Mila-madeMila-made

Jamilla Beukema is 23 jaar oud en woont in Leeuwarden. Zij studeert docent beeldende kunst & vormgeving. Onder de naam Mila-made maakt zij prachtige illustraties zowel autonoom als in opdracht.

De illustraties maakt zij doormiddel van verschillende druktechnieken, denk hierbij aan etsen, linoleumdruk en sjabloondruk. Handgemaakt staat bij haar hoog in het vaandel, het liefst drukt ze de illustraties zelf. Zo is zij van begin tot eind bij het proces betrokken en heeft zij zicht op het beste resultaat. Doordat het werk met de hand gedrukt is zitten er vaak kleine onvolkomenheden in. Deze ‘imperfecties’ zijn erg mooi, de menselijke hand is duidelijk zichtbaar, dit maakt haar werk persoonlijk en uniek.

De originele afdrukken verkoopt ze in kleine oplagen maar ook reproducties hiervan. Deze reproducties worden afgedrukt op 300 grams milieuvriendelijk & zuurvrij biotop papier

Inspiratie voor haar illustraties haalt ze uit dieren planten etc, kortom de natuur. Van kinds af aan zijn dit altijd de onderwerpen voor haar creaties geweest. Daarnaast ben is Jamilla gek op kleur, dit is goed terug te zien in haar werk.

Liefde voor PAPIER heeft een aantal van deze kunstwerkjes in het assortiment!
Klik hier voor de posters
en hier voor de kaarten
en voor pins hier!


Jamilla Beukema
www.Mila-made.com

Egeltje linosnedeDasje linosnedeKonijntje linosnede

Wauw!! Het uitpakken van mijn bestelling was al een groot feest! Snelle levering en wat gaaf ingepakt. Details, mooi papier en stickers. Top!!

Monique

Wil je niets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste mode, de laatste trends en de scherpste aanbiedingen.

iDEALPostNL