• Gratis bezorgen vanaf € 50
  • Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*
  • Alles voor stationery lovers!

Over Liefde voor papier

De Liefde voor papier zat er bij mij al vroeg in! Als klein meisje was ik al gek op postpapier dat ik eigenlijk niet wilde gebruiken omdat ik het vaak te mooi vond! Naast mijn werkzaamheden voor Hippit - Design for Print & Web, besloot ik in 2014 een webshop te beginnen. Bij Hippit bied ik een pakket aan dat MaxiCMS heet, een systeem om zelf je site te kunnen onderhouden. Eén van de modules die daarbij hoort is de module webshop. Hoe leuk is het dan om zelf een webshop te hebben om te zien hoe dit werkt!

Ik kan eigenijk geen winkel voorbij lopen die iets van papier verkoopt zonder er even in te lopen. Van deze shop en de papierwaren word ik zelf vooral erg blij en ik hoop dat jullie als bezoeker dat ook worden! Kijk lekker rond in de shop en word net zo blij als ik van papierwaren!

 

Veel papierliefde gewenst!

Wendy Bouma

Wauw!! Het uitpakken van mijn bestelling was al een groot feest! Snelle levering en wat gaaf ingepakt. Details, mooi papier en stickers. Top!!

Monique

Wil je niets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste mode, de laatste trends en de scherpste aanbiedingen.

iDEALPostNL