• Gratis bezorgen vanaf € 50
  • Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*
  • Alles voor stationery lovers!

Blaadjes krans Twig, Jurianne Matter

Twig Leaves. Elk blaadje heeft een groene kant en een nude roze kant. Jij kiest zelf wat het beste bij jou en je interieur past! Jurianne Matter.

Lees meer

Specificaties
  • Type product:Decoratie (vlag/slinger/engel)
  • Type /Gelegenheid:Kerst, Natuur, Nieuwe woning/verhuizing, Planten/botanisch, Winter, Zomer
  • Merk:Jurianne Matter
€ 9,50 Inclusief 21% BTW
Op voorraad

Twig Leaves. Elk blaadje heeft een groene kant en een nude roze kant. Jij kiest zelf wat het beste bij jou en je interieur past! Jurianne Matter.

In een paar minuten maak je van een setje Twig een subtiele krans en ook nog een lange rank. Elk papieren blaadje is voorgestanst en heeft sleufjes waar je het witte aluminium draad doorheen kunt rijgen.

Eenmaal geregen kun je losgaan met de mogelijkheden! Buig het draad rond en je creëert een krans, rijg een lange slinger en je kunt de rank van je hoge kast naar beneden laten slingeren. Heel stylish: een Twig rank in het midden over je feestelijk gedekte tafel. En heb je nog een stukje draad en wat blaadjes over: maak dan van een cadeautje een geschenk dat niemand meer wil uitpakken, zo mooi... 

Twig, 3 kaarten met in totaal 57 voorgestanste blaadjes in twee kleuren en 4 meter aluminiumdraad. Afmeting blaadjes: tussen de 2 en 3 cm.

Gerelateerde producten

Ik heb voor het eerst iets besteld bij Liefde voor Papier en ik weet nu al dat ik hier vaker ga bestellen. De levering was super vlug en heel...

Petra

Wil je niets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste mode, de laatste trends en de scherpste aanbiedingen.

iDEALPostNL