• Gratis bezorgen vanaf € 50
  • Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*
  • Alles voor stationery lovers!

V-Lifestyle, Dieuwke Tijsen

September 2018 wederom genomineerd voor 2 awards! Special Interest Foodblog en Beste Kookboek 2018!

Lees meer

Specificaties
  • Type product:Boek (adres/recept/handletter)
  • Type /Gelegenheid:Sport/dieet
  • Merk:Dieuwke Tijsen
€ 24,95 € 17,95 Inclusief 9% BTW
Op voorraad

September 2018 wederom genomineerd voor 2 awards! Special Interest Foodblog en Beste Kookboek 2018!

Dieuwke is winnaar van de award 'Special Interest Food Blog' en ervaringsdeskundige, en zij is zelf 55 kilo kwijtgeraakt dankzij deze gezonde lifestyle. 

Na jaren van diëten en frustraties vond ze eindelijk DE manier om eenvoudig kilo’s kwijt te raken en meer energie te krijgen. Een manier die haalbaar, praktisch en betaalbaar is en te combineren is met een drukke baan en een groot gezin. Via social media en haar website CleanEatingNow.nl inspireert ze vele volgers. Ook zij worden verlost van vervelende kwaaltjes en raakten tientallen kilo’s kwijt.

Deze prachtig vormgegeven gids leidt je door de feestelijke wereld van de V-Lifestyle. Met dit unieke interactieve belevingsboek maakt Dieuwke op haar wijze je wegwijs in de V-lifestyle en ze staat stil bij hoe je het best kunt beginnen, kunt volhouden en kunt blijven genieten van gezond eten. Haar manier van een andere lifestyle aan de hand van heerlijke recepten en een andere manier van leven, heeft Dieuwke goed geholpen. Wellicht helpt het jou nu dus ook. 

Aukje van Ginneken: “Eindelijk een realistisch boek, geschreven door een vrouw met een groot gezin en carrière. Iedereen kan dit. Zelfs ik.”

Plien van Bennekom: “Echt iets voor mij, een inhoudelijk boek gevuld met humor. Een must als je van gezond houdt.”

Bart van Olphen (Fishtales): "Fishtales gaat net als de V-Lifestyle over duurzaamheid, en daarom herken ik me in dit boek. Goed eten maakt een betere wereld."

Ilse Warringa (Luizenmoeder): ”Een boek waar elke zure pruim blij van wordt!

 

Je kunt dit boek ook afhalen in Huizen, kies dan voor "afhalen" bij het betaalproces!

Gerelateerde producten

Ik heb voor het eerst iets besteld bij Liefde voor Papier en ik weet nu al dat ik hier vaker ga bestellen. De levering was super vlug en heel...

Petra

Wil je niets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste mode, de laatste trends en de scherpste aanbiedingen.

iDEALPostNL