• Gratis bezorgen vanaf € 50
 • Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*
 • Alles voor stationery lovers!

The Confidence Journal - Helga Morais

The Confidence Journal - Herontdek jouw veerkracht en zelfvertrouwen. De meest simpele en effectieve manier om jouw Veerkracht en Zelfvertrouwen te versterken.

Lees meer

Specificaties
 • Type product:(Reis)dagboek
 • Type /Gelegenheid:Selfcare
 • Merk:Helga Morais
€ 27,00 € 22,00 Inclusief 21% BTW
Op voorraad ( 4 )

The Confidence Journal - Herontdek jouw veerkracht en zelfvertrouwen. De meest simpele en effectieve manier om jouw Veerkracht en Zelfvertrouwen te versterken.

The Confidence Journal is er om jou te ondersteunen bij het versterken van jouw veerkracht en zelfvertrouwen. In een wereld die alsmaar versnelt, biedt het jou een moment van rust en stilte, zodat je dichter bij jezelf komt te staan en kunt verbinden met wat echt belangrijk is voor jou.

The Confidence Journal helpt om jouw veerkracht en zelfvertrouwen op te bouwen. De journal bestaat uit vijf vragen die je dagelijks beantwoordt. Deze vragen helpen je te focussen op al het moois in je leven. Hiermee creëer je een moment voor jezelf en herontdek jij je eigen kracht. Ook biedt het jou ruimte om jouw creativiteit een plek te geven. Het is jouw to go journal voor je dagelijkse gedachtes, ideeën en overige creaties! Wij geloven dat dit, vooral nu, belangrijker is dan ooit tevoren. 

The Confidence Journal brengt verschillende technieken uit de positieve psychologie samen in een simpel en effectieve tool, zodat jij elke dag zelfverzekerd en krachtig voelt. Met The Confidence Journal bouw je elke dag aan je veerkracht en zelfvertrouwen doordat het je:

 • Uitdaagt om goed voor jezelf te zorgen;
 • Bewust maakt van de positieve ervaringen gedurende je dag;
 • Helpt groeien van de uitdagingen die op je pad komen;
 • Bewust maakt van de zaken waar je trots op mag zijn;
 • Herinnert om met liefde en compassie met jezelf om te gaan.

 

Wat The Confidence Journal nog meer doet?

 • Het versterkt je geluksgevoel

Mensen met veerkracht en zelfvertrouwen geloven meer in hun vaardigheden en gaan uitdagingen sneller aan. Als uitdagingen voordoen, spenderen ze minder tijd aan piekeren en meer tijd aan effectieve oplossingen zoeken. Dit zorgt ervoor dat ze problemen makkelijker oplossen en gelukkiger door het leven gaan.

 • Het brengt jouw doelen en dromen dichterbij

Welk doel of droom wil jij verwezenlijken? Is het een studie afronden, een eigen bedrijf starten of simpelweg liefdevoller leven? Wat je ook nastreeft, dit gaat vaak niet zonder slag of stoot. Met een flinke dosis veerkracht en zelfvertrouwen breng je die doelen gemakkelijker dichterbij.

 • Je creëert een moment voor jezelf

Elke dag krijg je de mogelijkheid om een moment voor jezelf te nemen. Een moment waarbij je kunt verbinden met jezelf en stil kunt staan bij zaken die je belangrijk vindt. In de lege pagina is er ruimte om jouw creativiteit en gedachten een plek te geven. Doordat er lichte kleine stippen staan afgebeeld (net als bij een bullet journal), is het perfect om jouw creativiteit de vrije loop te laten. Houd je van tekenen, schrijf je graag of wil je simpelweg een plek waar je je hersenspinsels en inspiratie kwijt kunt? We’ve got you covered!

 • Je past een stukje positieve psychologie in je dagelijkse routine

The Confidence Journal combineert praktische elementen uit de positieve psychologie om jou te helpen zodat je veerkracht en zelfvertrouwen kunt versterken. Positieve psychologie is een snelgroeiende stroming binnen de psychologie die gericht is op krachten en mogelijkheden. The Confidence Journal biedt jou een simpel en effectief format om die kennis in slechts een paar minuten per dag in jouw dagelijkse routine toe te passen.

 • Het geeft je een overzicht van je dagen, weken en maanden

Het leven lijkt soms voorbij te vliegen. Elke dag wordt gevuld met ontmoetingen, leermomenten en nieuwe ervaringen. The Confidence Journal helpt jou om je herinneringen levend te houden. Je hoeft het maar op een willekeurige dag open te slaan en je zult herinnerd worden aan specifieke momenten die belangrijk zijn voor jou. Dat maakt The Confidence Journal jouw geheime wapen bij het versterken van je veerkracht en zelfvertrouwen.

Hoe gebruik je The Confidence Journal?

Je vult The Confidence Journal aan het begin of aan het eind van je dag in. Je beantwoordt per dag vijf simpele vragen die jou laten reflecteren op je dag en helpen bij het maken van keuzes waarin jouw geluk centraal staat. De journal is zo ontwikkeld dat je het ’s ochtends of ’s avonds in kunt vullen. Wanneer je dit doet, bepaal je zelf. Je kunt bijvoorbeeld in acht nemen of je een ochtend- of avondmens bent en aan de hand daarvan een keuze maken.

Gerelateerde producten

Ik heb voor het eerst iets besteld bij Liefde voor Papier en ik weet nu al dat ik hier vaker ga bestellen. De levering was super vlug en heel...

Petra

Wil je niets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste mode, de laatste trends en de scherpste aanbiedingen.

iDEALPostNL